Daphne Marcus
Daphne MarcusAdvocaat
Daphne is – als advocaat – binnen het kantoor verantwoordelijk voor de behandeling van dossiers welke vallen binnen het rechtsgebied van sociaal zekerheid (zoals gedefinieerd door de Raad voor de Rechtsbijstand). Bij de behandeling van dossiers op het gebied van Sociaal Zekerheidsrecht kan/zal regelmatig gebruik gemaakt worden van de andere (paralegal’s) verbonden aan het kantoor.

Daphne is advocaat en verricht werkzaamheden op het gebied van (o.a.) straf- letselschade- en huurrecht. Daphne valt zodoende onder de Orde van Advocaten in Zeeland-West-Brabant.

Ik heb in de rechtsgebiedenregisters van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:
– huurrecht; en
– lestelschaderecht; en
– slachtofferrecht; en
– strafrecht.

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Kayleigh Olde Scheper
Kayleigh Olde Scheper Juridisch medewerker
Kayleigh olde Scheper studeert aan Tilburg Univeristy en is drie dagen per week werkzaam als juridisch medewerker bij Marcus Advocatuur. Kayleigh zit in de afrondende fase van de extended master rechtsgeleerdheid, waarbij zij zich focust op het strafrecht en het staats- en bestuursrecht. Daarnaast is zij actief in de lokale politiek als commissielid bij een lokale politieke partij. Gedurende haar studie heeft Kayleigh bij verschillende organisaties stage gelopen, zoals het Openbaar Ministerie en de betaald voetbalorganisatie FC Den Bosch.